Σχετικά με εμάς

Ακολουθούμε την φιλοσοφία του πατέρα της Ιατρικής  Ιπποκράτη, ο οποίος έλεγε "Φύσιες πάντων αδίστακτοι". Ότι δηλαδή κάμνει η Φύση, το κάμνει εξ ιδίων, χωρίς μαθήτευση, χωρίς κανενός είδους διδασκαλία. 

Συσκευάζουμε τα  βοτανικά μας σκευάσματα σε κάψουλες με 100% από τα καλύτερης ποιότητας βότανα, επιλέγοντας μόνο τα πιό δραστικά στοιχεία του βοτάνου και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ποιοτική και δοσομετρική ευκολία του χρήστη.

Eμπνευσμένοι από την αρχαιοελληνική θεότητα ΥΓΕΙΑ, προσωποποίηση της Υγείας του σώματος και της ψυχής, ονομάσαμε τα βοτανικά μας συμπληρώματα YGIA NATURAL HEALTH. Όλα τα προϊόντα μας, που συσκευάζονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής στο εγκεκριμένο εργαστήριο μας, περιέχουν 100% από τα καλύτερης ποιότητας βότανα από την Κύπρο και από αξιόπιστους προμηθευτές από όλον τον κόσμο, χωρίς πρόσθετα, σε χορτοφαγικές κάψουλες. Τα προϊόντα μας είναι βασισμένα σε Πανεπιστιμιακές έρευνες, στην Παραδοσιακή και Ολιστική Ιατρική και σε βαθιά γνώση των ιδιοτήτων των βοτάνων που χρησιμοποιούμε.