HOLIDAY SEASON -12-30 AUGUST 2024

Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου:

22610418

7,000 ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ YGIA ΤΟ 2018 

Η Νo 1 Σε Πωλήσεις Κουρκουμίνη

Curcumin 95% / Cayenne Pepper

΄Ισως έχεις ακούσει και εσύ από φίλους, γνωστούς ή τον φαρμακοποιό σου για τα οφέλη και τα αποτελέσματα της Κουρκουμίνης Υγεία της πρώτης σε πωλήσεις Κουρκουμίνης στην χώρα μας.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια που 6,000 εμπιστεύθηκαν την Κουρκουμίνη Υγεία το 2018. Γιατί απλά η Κουρκουμίνη Υgia έχει αποτελέσματα.

Η Κουρκουμίνη συμβάλλει :

  • στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου
  • στην υγεία των αρθρώσεων
  • στην βελτίωση της πέψης
  • σε χρόνιες παθήσεις όπως εντερικά προβλήματα, κυκλοφορικά προβλήματα, προβλήματα προστάτη, διαβήτη, συκωτιού, χοληστερίνης, καρδιάς και αγγείων
  • στην μείωση της χοληστερόλης
  • στην καλύτερη λειτουργία της καρδίας

Επιλογή:


ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗΣ YGIA

ΔΩΡΟ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗΣ YGIA

ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΛΕΦΤΩΝ ΣΑΣ

Καταναλώστε τις 10 κάπσουλες και αν δεν μείνετε ικανοποημένοι με το αποτέλεσμα, επιστρέψτε την συσκευσία των 60 κάπσουλων (χωρίς να την έχετε ανοίξει) και σας επιστρέφουμε τα λεφτά σας πίσω.

Το δικαίωμα επιστροφής ισχύει για 30 μέρες.


100% ΑΓΝΑ ΒΟΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ


Όλα τα προϊόντα μας είναι αγνά, δηλαδή χρησιμοποιούμε 100% εξαιρετικά υψηλής δυναμικότητας βότανα. Τα οφέλη από την χρήση βοτάνων είναι απεριόριστα με πολλαπλά αποτελέσματα στην υγεία. Οι επιστήμονες βρίσκουν συνέχεια νέες μεθόδους για να βελτιοποιήσουν την δυναμική των βοτάνων με στόχο και σκοπό να βοηθήσουν στην βελτίωση της υγείας.

ΙΣΧΥΡΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ


Τα βοτανικά συμπληρώματα της YGIA περιέχουν 100% από τα καλύτερης ποιότητας βότανα από την Κύπρο και από αξιόπιστους προμηθευτές από όλον τον κόσμο, χωρίς πρόσθετα, σε χορτοφαγικές κάψουλες. Η δυναμικότητα των βοτάνων ελέγχεται και επιβεβαιώνεται με διατροφικές αναλύσεις.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ


Τα προϊόντα μας είναι βασισμένα σε αποτελέσματα Πανεπιστημιακών ερευνών, στην Παραδοσιακή και Ολιστική Ιατρική και σε βαθιά γνώση των ιδιοτήτων των βοτάνων που χρησιμοποιούμε. Όλα τα προϊόντα μας, είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Υγείας και παρασκευάζονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής στο εγκεκριμένο εργαστήριο μας, σε χορτοφαγικές κάψουλες χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.


ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ

• Η Κουρκουμίνη YGIA είναι 95%, έναντι 3% του κοινού μπαχαρικού.

• Με βάση Πανεπιστιμιακές έρευνες αναμιγνύεται με πιπέρι καγιέν που του δίνει την δυνατότητα να απποροφείται από τον οργανισμό κατά 94%.

• Ο συνδυασμός αυτός πολλαπλασιάζει την δυναμική της Κουρκουμίνης YGIA κατά 240%


ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ*

Η Κουρκουμίνη YGIA Natural Health ανεβάζει την ψυχολογική διάθεση, ενδυναμώνει την μνήμη και διώχνει τους πόνους στην μέση, στον αυχένα και στα γόνατα.

Όταν ο εγκέφαλος με τα χρόνια, τα προβλήματα και το στρες νιώθει ταλαιπωρημένος, αυτό ίσως οφείλεται γιατί έχει δημιουργηθεί φλεγμονή, η οποία αποκόπτει την παραγωγή ενέργειας και προκαλεί απώλεια μνήμης, κακή διάθεση, πονοκεφάλους, βαριεστημάρα, κατάθλιψη αλλά και ίσως πιο σοβαρά προβλήματα στο μέλλον.

*Με βάση έρευνα που έγινε τον Ιανουάριο του 2018, από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες (Los Angeles) της Καλιφόρνιας Δρ. Γκάρι Σμάλλ (Dr. Gary Small) η χρήση Κουρκουμίνης μειώνει την κατάθλιψη και παράλληλα τονώνει την ανθρώπινη μνήμη κατά 30%.


ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ*

Αν οι πόνοι στην μέση, στον αυχένα στην σπονδυλική στήλη, δεν σας αφήνουν να απολαύσετε την ζωή είναι κρίμα. Αν δεν μπορείτε να περπατήσετε, αν η πλάτη, η μέση, τα χέρια, οι αρθρώσεις σας βασανίζουν, τώρα ξεκινήστε να παίρνετε Κουρκουμίνη YGIA Natural Health. Θα σας βοηθήσει να νοιώσετε άλλος άνθρωπος!

Για να σταματήσετε τους πόνους σε όλο σας το σώμα η λύση είναι μία: Κτυπήστε τος φλεγμονές την ρίζα του κακού, την ρίζα του πόνου. Μόνο έτσι θα απαλλαγείτε από αυτούς.

Η Κουρκουμίνη είναι αυτή που βοηθά αποτελεσματικά, να φύγουν οι φλεγμονές, να φύγουν οι πόνοι.

*Σε μελέτες Πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων όπως είναι το University of Columbia ή το University of Maryland και άλλων που είναι πάνω από 300, έχει διαπιστωθεί ότι η Κουρκουμίνη εκτός από τις φλεγμονές και τους πόνους βοηθά και σε χρόνιες παθήσεις όπως είναι τα εντερικά προβλήματα, κυκλοφορικά προβλήματα προστάτη, διαβήτη, συκωτιού, χοληστερίνης, καλοήθων και κακοήθων όγκων, καρδιάς, αγγείων.

Συνολικά αναφέρεται ότι η Κουρκουμίνη βοηθά σε βοηθά σε 18 παθήσεις του ανθρωπίνου σώματος.

ΑυθεντικΕς ΜαρτυρΙες ΠελατΩν Μας

"Έχω οστοαρθρίτιδα τα τελευταία 6 χρόνια. Κάθε χρόνο οι πόνοι γίνονταν πολύ πιό έντονοι. Με την Κουρκουμίνη της Ygia οι πόνοι έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, κοιμάμαι καλύτερα και μπορώ να ξαναζήσω."

Χρίστος - 58 ετών

"Τα τελευταία δύο χρόνια είχα φοβερούς πόνους στα γόνατα. Με την Κουρκουμίνη έχουν μειωθεί οι πόνοι ουσιαστικά. Νοίωθω υπέροχα."

 

Νίκη - 68 ετών

"Είχα φλεγμονές στο έντερο μου για χρόνια. Εδω και 3 χρόνια παίρνω την Κουρκουμίνη της Υgia και νοιώθω πολύ καλά. Δοκίμασα και άλλες Κουρκουμίνες αλλά το αποτέλεσμα δεν είχαν καμμία σχέση με την Κουρκουμίνη της YGIA."

Μαρία - 45 ετών

en